RESEPT

Vegetarisk take away

Resepti

10 PORTIONER

1. Halloumi-rödbetsbiff

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50%
Värme180C
Fuktighet0 %
Tid12 min.

2. Ainekset

Lagerblad Foods halloumi-rödbetsbiff 40 g
Ratatuille
Rosmarin rostad potatis
Tsatsikisås
Lagerblad-produkten används i receptet.4085 Halloumi-rödbetsbiff 40g
Stekt, djupfryst.ca 140 st. x 40g = 5,6 kgHalloumOST 34 % (pastöriserad ko-, get- och fårMJÖLK, salt, mikrobiologisk löpe, mynta), rödbeta 29 %, kikärt, rismjöl, rapsolja, lök, ingefärspasta, citronskal, fänkål, jäsningsmedel (matsoda/E500ii).
logo