RESEPT

Chorizo pasta

Resepti

10 PORTIONER

1. Chorizobulle

Produkterna värms direkt från frysen. Uppvärmningstiderna är riktlinjer. Kontrollera alltid aktuella förpackningsmärkningar på etiketten.
Uppvärmningsinstruktioner
Varmluftsugn50 %
Värme160°C
Fuktighet10 %
Tid8 min.

2.

Lagerblad Foods Chorizobulle 8 g600 g
Pennepasta 800 g
Krossad tomat800 g
Paserad tomat400 g
Tomatpure30 g
Lök tärnad150 g
Vitlök krossad4 st
Salt
Svartpeppar
Olivolja
Parmesan flarn
Socker
Körvel till dekoration
Pasta:Koka enligt anvisningarna på förpackningen tills al dente och skölj med varmt vatten.Tomatsås:Hetta upp olivoljan i en gryta. Tillsätt lök och vitlök. Fräs en stund och tillsätt tomatpuré. Häll krossad tomat och en nypa socker i grytan och låt koka i 10 minuter. Tillsätt chorizobullarna och låt allt sjuda sakta i 15 minuter. Dela upp pastan på tallrikar, häll den varma chorizosåsen över pastan. Avsluta med parmesanflarn och färsk körvel.
Lagerblad-produkten används i receptet.4002 Chorizobulle 8 g
Stekt, djupfryst.ca 750 st. x 8 g = 6,0 kgGriskött 85 %, nötkött 14 %, köttprotein (gris), salt, kryddor (cayenne- och svartpeppar, paprika, koriander, persilja, mejram, timjan), lök, färsk vitlök), stabiliseringsmedel (E450), rapsolja. Kötthalt 99 %.
Kontrollera köttets ursprungsland på förpackningen.
logo